Tijdens uw vakantie of emigratie kunt u uw kat(ten) in ons kattenpension onderbrengen, voor hun eigen vakantie. In een heerlijke ruimte met volop plek om lekker te soezen, met krabpalen, hangplekken en speelmogelijkheden en met uitzicht op de tuin met kippen, viert uw kat zijn eigen vakantie. Met veel aandacht en knuffels, zodat uw kat niets tekort komt en hij/zij heerlijk ontspannen weer bij u terugkomt. Tijdens uw vakantie zult u op de hoogte gehouden worden van het welzijn van uw kat, uiteraard met foto’s. Zo kunt u met een gerust hart uw kat(ten) bij ons achterlaten.


Ook op culinair gebied heeft uw kat in ons pension niets te klagen, de voeding die ze bij ons krijgen is top-of-the-line. Volledig biologische ingrediënten, geen onnatuurlijke toevoegingen en geen granen, uw kat zal gezond smullen! Heeft uw kat nog specialere dieet-wensen? Wij voeren het graag wanneer u het meelevert. 


Voor katten die moeilijk met andere katten overweg kunnen, hebben wij zelfs een

privé-verblijf waar uw kat(ten) lekker hun privacy kunnen hebben. Ze kunnen de andere katten uiteraard wel zien, maar ze kunnen niet bij elkaar komen.


Wilt u reserveren?

Neem gerust contact met

ons op of vul het online

reserveringsformulier in. 


Uw kat dient volledig ingeënt

en uiteraard teek- en vlovrij

te zijn bij aankomst.


Bij emigratie of repat kunnen

wij uw kat van Hato afhalen,

of de kat naar Hato brengen

met alle benodigde papieren

en entingen.

Prijzen op afspraak.

Kattenlodge