Els’ Angels biedt maatwerk in trainingen. Geen voorgekauwde lessen met een vast programma, maar op maat gemaakte trainingen. Privé lessen, want iedere hond heeft zijn eigen tempo.

En misschien vindt u het helemaal niet zo belangrijk dat uw hond netjes naast u gaat zitten als u hem roept (als hij maar wel komt!), maar vindt u het wel leuk als hij netjes een pootje kan geven aan de kinderen. Binnen een groepsles is dat moeilijk te realiseren vanwege het ‘vaste’ programma, maar in een privé les is alles mogelijk.


Els’ Angels leert de hond geen trucjes, maar leert juist U hoe u de hond iets aanleert. Zodat u ook in de toekomst zelf oefeningen kunt aanleren en problemen kunt voorkomen of genezen.

U leert van een gedagstherapeut waarom uw hond reageert zoals hij doet en hoe hij met u communiceert. Want honden kunnen niet praten, maar communiceren doen ze wel degelijk!

En een beter begrip van uw hond leidt tot een betere samenwerking en positieve, liefdevolle samenwerking leidt tot vertrouwen.


Els’ Angels traint volledig positief; gewenst gedrag wordt beloond met iets lekkers of een aai. Fysieke straf is wat ons betreft uit den boze. Werkt straf dan niet? Jawel hoor, straf werkt wel degelijk, maar helaas schaadt het ook vaak de vertrouwensband tussen hond en eigenaar. En juist die band vinden wij zo belangrijk.


Maatwerk is waar Els’ Angels voor staat, dus verzint u het maar en wij trainen het. Gewoon basiswerk als zit en af? Leuke kunstjes? Of juist voor het oplossen van probleemgedrag? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u leren uw hond te trainen, maar wij kunnen ook de hond voor u trainen als u weinig tijd heeft.


Agressie naar honden of mensen, angsten, niet alleen thuis kunnen

zijn (slopen), gehoorzaamheid , kunstjes, etc. etc. Wij kunnen (bijna) alles oplossen, anders aanleren

of verbeteren.

 

Hondentraining